De (on)zin van ReuzeSpelPlezier 

Diseases

21-03-2018

De Kastelein werd dit weekend aangevallen door een horde minions van de kwaadaardige boosaard Bacteria. De minions, zo klein dat je ze niet kan zien met het blote oog, richtten een ware ravage aan bij de Kasteleins imuunsysteem.

De grote werken naderen hun einde en ReuzeSpelPlezier verheugt er zich op jullie allen weer te ontvangen. De kastelein heeft samen met zijn vrouw flink gewerkt om het nieuwe pand om te bouwen naar een leuke en gezellige plaats waar iedereen welkom is.

Het individu, laten we hem voor het gemak de kastelein noemen, die het niet kon laten combinaties te maken op het klavier had zonder het te weten het alarm geactiveerd. Het gevolg was dat het geactiveerde alarm nu ook echt in werking trad, met een loeiende sirene buiten en het meest irritante gepiep binnen. Een lichte paniek schoot door het...

Gisteren vond onze eerste Raad van Bestuur plaats.
Er stonden enkele belangrijke punten op de agenda en de resultaten van vorig jaar
werden grondig overlopen.

Update!

05-01-2018

Vooreerst aan iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en een Zalig Pasen.

Hier zijn we terug met onze wekelijkse update van 'De (on)zin van ReuzeSpelPlezier'.
Nuja wekelijks.... Het is grote vakantie dus nemen we wekelijks met een korreltje zon, strand en zeezout.

Zo dit zijn enkele van de speelstof soorten daarnaast zou ik het nog kunnen hebben over, Blufstof, Meeplestof, Ludostof, Deckstof, Workerplacementstof, Puntenstof, Catanstof en kickstarterstof maar dit zou ons te ver weg van de essentie van de 'Zin van ReuzeSpelPlezier' brengen.

Dus volgende keer als jullie langskomen denk dan niet van 'Er ligt hier...

Vandaag neem ik jullie mee op een tocht langs allemaal weetjes die jullie misschien nog niet wisten. Waarbij het een al wat interessanter is dan het ander maar op den langen duur allemaal even nutteloos.