Diseases!

21/03/2018Kastelein is ziek!

De Kastelein werd dit weekend aangevallen door een horde minions van de kwaadaardige boosaard Bacteria. De minions, zo klein dat je ze niet kan zien met het blote oog, richtten een ware ravage aan bij de Kasteleins imuunsysteem.

Hij vocht koen en onverschrokken maar ze waren met teveel. Bacteria slaagde in zijn opzet en de minions sloopten de verdedigingswallen. Gelukkig kon de Kastelein, nog net voordat de bres werd geslagen in de verdediging, een afgezant naar zijn trouwe bondgenoot, Medicamentus, sturen. Medicamentus was een krijgsheer die gespecialiseerd was in dit soort veldslagen en een goede bondgenoot van de Kastelein. Hij aarzelde dus geen seconde en trok meteen ten strijde om de Kastelein te helpen tegen die gemene Bacteria. Op dinsdag was hij ter plaatse, het was snel duidelijk dat de strijd nog langer dan 1 dag zou duren maar op donderdag zouden de laatste minions van Bacteria moeten verslagen zijn. Zeker met de trouwe hulp van Medicamentus en zijn leger.

Dus helaas vandaag woensdag zijn we nog in volle strijd en blijft iederen voor zijn eigen veiligheid best op een afstand. Morgen donderdag gaan de poorten van ReuzeSpelPlezier weer open en vieren we feest op onze overwinning! Het feest ziet er als volgt uit.

Donderdag: open van 10u tot 18u en gratis paaseitjes op de overwinning.
Vrijdag: 10u tot 18u en om 19u Magic draft
Zaterdag: 10u tot 18u en 19u tot 22u

Met strijdende groet

Ludo, de huisdichter
(de kastelein kon niet omdat hij ziek is)


ReuzeSpelPlezier

Stationsstraat 32
9620 Zottegem 
België

(+32) 0477/32.34.01
info@reuzespelplezier.be

×