Paniek bij ReuzeSpelPlezier

21/02/2018/


Sinds enige tijd is er weer beweging in het pand van voormalig juwelier De Winter. De nieuwe eigenaars, Ruben Soetens, Silke Porrez en hun kroost gaan er hun spellenwinkel/speelcafé “ReuzeSpelPlezier” uitbaten.

Zoals sommigen al weten is het hoofd van 1 van de nieuwe eigenaren te vergelijken met een popcornmachine maar in plaats van popcorn zijn het continu ideeën die poppen.

Een van zijn beste ideeën was pop-up winkel ReuzeSpelPlezier. Dit was zo een goed idee gebleken dat hij vrouw en kinderen ervan kon overtuigen om te verhuizen.

Wat ze toen nog niet wisten, was dat er een alarminstallatie in het huis aanwezig was. Ze hadden her en daar al eens een lampje zien branden en hadden natuurlijk het klavier aan de trap al opgemerkt. Het was op dat klavier dat jongeheer Soetens al naarstig aan het toetsen was. Je moet toch minstens eens op alle knopjes geduwd hebben… (POP)

Net zoals bij echte popcorn worden niet alle mais mooie heerlijke lekkernijen, op sommige bijt je je tanden stuk, net zoals bij dit laatste omschreven idee.

Het individu, laten we hem voor het gemak de kastelein noemen, die het niet kon laten combinaties te maken op het klavier had zonder het te weten het alarm geactiveerd. Het gevolg was dat het geactiveerde alarm nu ook echt in werking trad, met een loeiende sirene buiten en het meest irritante gepiep binnen. Een lichte paniek schoot door het lijf van de kastelein maar na enkele telefoontjes en intussen barstende hoofdpijn werd het alarm het zwijgen opgelegd.

Iedereen die in de buurt was, wist op slag dat Stationsstraat 32 opnieuw bewoond was. Ze zagen ook al de half ingerichte winkel die zaterdag 24/02 tussen 14 en 18u al even
open is voor een sneak peek.

De winkel zal open gaan op woensdag 28/02 vanaf 13u.

winkelbuitenkant

winkelbinnenkant


Het echte werk met tal van spelavonden en dolle zondagen begint op vrijdag 9 maart.
Klein overzicht van het officiële openingsweekend:
 

  • 9 maart: 19u Othello Tornooi
    (toegankelijk voor iedereen)

  • 10 maart: 19u spellenavond (thema
    Italië en alsook voor iedereen toegankelijk

  • 11 maart: 10u dolle spelletjesdag
    met aperitief 😉 (wederom toegankelijk voor iedereen)

En dit was het verhaal waarom er op maandagochtend 19 februari omstreeks 8u30 in het jaar des heeren 2018 zoveel kabaal in de Stationsstraat te Zottegem

ReuzeSpelPlezier

Stationsstraat 32
9620 Zottegem 
België

(+32) 0477/32.34.01
info@reuzespelplezier.be