De (on)zin van ReuzeSpelPlezier 

De kans dat u deze zomer voor een gesloten deur staat is groot. Alvast mijn excuses daarvoor.

We doen natuurlijk ons uiterste best om de uren zo goed mogelijk mee te delen. Dit doe ik via Facebook en, als ik het niet vergeet, via deze site.

Ballast is misschien een fout woord in deze zin. Ik zat namelijk ook in de organisatie van Bombelbas. Enkele jaren geleden met enkele vrienden met een passie voor folk muziek opgericht. Het hogere doel was om in Zottegem een folkfestival op poten te zetten. We deden al enkele optredens en al 2 pittige kwisjes. Nu ons doel in zicht komt,...

Diseases

21-03-2018

De Kastelein werd dit weekend aangevallen door een horde minions van de kwaadaardige boosaard Bacteria. De minions, zo klein dat je ze niet kan zien met het blote oog, richtten een ware ravage aan bij de Kasteleins imuunsysteem.

De grote werken naderen hun einde en ReuzeSpelPlezier verheugt er zich op jullie allen weer te ontvangen. De kastelein heeft samen met zijn vrouw flink gewerkt om het nieuwe pand om te bouwen naar een leuke en gezellige plaats waar iedereen welkom is.

Het individu, laten we hem voor het gemak de kastelein noemen, die het niet kon laten combinaties te maken op het klavier had zonder het te weten het alarm geactiveerd. Het gevolg was dat het geactiveerde alarm nu ook echt in werking trad, met een loeiende sirene buiten en het meest irritante gepiep binnen. Een lichte paniek schoot door het...

Gisteren vond onze eerste Raad van Bestuur plaats.
Er stonden enkele belangrijke punten op de agenda en de resultaten van vorig jaar
werden grondig overlopen.

Update!

05-01-2018

Vooreerst aan iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en een Zalig Pasen.

Hier zijn we terug met onze wekelijkse update van 'De (on)zin van ReuzeSpelPlezier'.
Nuja wekelijks.... Het is grote vakantie dus nemen we wekelijks met een korreltje zon, strand en zeezout.