Spellenavond Reizen 7/7/2017

18-07-2017

De eerste spellenavond ligt alreeds enige tijd achter ons. Ik beloofde een verslag. Nu, hier is het dan. Zij het met enige vertraging.


Als thema voor deze eerste spellenavond hadden we voor 'reizen' gekozen. Dit leek ons een leuke opener, zeker met het begin van de 'grote vakantie'. En gerezen werd er.


Het was een prachtige avond met ideale temperaturen. Het duurde dus niet lang voordat de tafel werd buiten gezet.

Airlines Europe was de opener van de avond. Terwijl de ene groep druk bezig was met hun vliegmaatschappijen was de andere groep al aangekomen bij de Paleizen van Carrara.Na aardig wat paleizen gebouwd te hebben vervolgden ze hun weg naar Istanbul. Daar werd druk gehandeld en gegokt op de lokale marktjes.


Doordat de deur wagewijd open stond werd ook de aandacht getrokken van toevallige passanten. Deze kwamen maar al te graag mee genieten van al het speel plezier.


Sommigen bleven iets dichter bij huis en gingen op verkenning naar het prachtige Brugge (waar ze om nog onbekende redenen blijkbaar nog met gulden betalen).

Anderen gingen naar Canada om er te gaan Crokinollen (we nemen het thema ruim, zeer ruim).

airlines europe
airlines europe
De paleizen van Carrara
De paleizen van Carrara
Brugge
Brugge
Crokinole
Crokinole

Intussen was de nacht aan het vallen (geen nood, hij heeft hem geen zeer gedaan, het was een zachte landing) en kwamen er steeds meer insecten opzetten. Gelukkig wisten we als geen ander hoe we deze beestjes moesten aanpakken. Voor dat ze het wisten hadden we een volledige Hive rond hun koningin gelegd en dropen ze weer af.


Maar op dat bloedeigenste zelfde moment ging het er in Tokyo veel harder aan toe. De monsters volgden elkaar op en er werden rake klappen uitgedeeld. De grond daverde maar uiteindelijk bleef er maar 1 over, de King Of Tokyo!Nu dit allemaal achter de rug was konden we allen terug naar huis. Helaas was ons luchtschip dat ons naar huis ging brengen in brokken uit elkaar gespat boven de woestijn. De crash bracht ons in een stad waarvan iedereen al lang vergeten was dat ze bestond. In De Vergeten Stad begonnen we dan maar ons schip samen te zoeken, samenwerken was vereist of er raakte niemand deze nacht nog thuis. Rond 3u waren alle stukken terug gevonden en vlogen de laatste avonturiers huiswaarts.


Wordt vervolgd....De Vallende Avond
De Vallende Avond
King Of Tokyo
King Of Tokyo
De Vergeten Stad
De Vergeten Stad