Wat je nog niet wist van ReuzeSpelPlezier

22-07-2017

Beste spelfanaten,


Vandaag neem ik jullie mee op een tocht langs allemaal weetjes die jullie misschien nog niet wisten. Waarbij het een al wat interessanter is dan het ander maar op den langen duur allemaal even nutteloos.

Hier gaan we:

  1. In RSP zitten de initalen verscholen van mijn vrouw en mij.
    Van de initialen naar het feitelijke ReuzeSpelPlezier was maar een kleine stap.

  2. ReuzeSpelPlezier is een pop-up winkel. Het huidige contract loopt tot eind oktober. Nadien zien we wel verder :-)

  3. De oplettenden hebben in mijn logo al 'sinds 2016' zien staan. Terwijl ik nog maar sinds 17 mei '17 in Zottegem een winkeltje heb. Ben ik dan een Liegebeest? Neen, zeer zeker niet want ik ben niet groen ;-). Het echte verhaal is, dat ik al sinds februari 2016 mijn eigenhuis had omgetoverd tot een spellenwinkel (tot grote spijt van mijn gezinsleden). Toen we vernamen dat de familie nog wat groter ging worden, werd er dus beslist om uit te wijken naar Zottegem.

  4. Sommigen noemen me de Kastelein. Dit komt omdat ik in een ver verleden nog een klein cafeetje heb uitgebaat dat heel soms eens open was in mijn garage. (Stiekem gewoon een mancave) De naam hiervan was 'T Verzopen Kalf. De naam had geen betekenis zoals die van ReuzeSpelPlezier wel heeft. Het concept stond echter voor vriendschap en gezelligheid. Iets wat je tot op heden nog steeds terugvindt bij ReuzeSpelPlezier.