LET THE GAMES OUT!! Meep meep meep MEEPLE!

20/01/2018

De verhuis is nakende, nog eventjes en de leuke tijden die we allen beleefd hebben in de stationsstraat nummer 46 is enkel nog een herinnering. Een schim waarvan we nog af en toe foto’s en filmpjes zullen zien paseren op facebook, een gedachte waarbij je samen met het warme gevoel in de onderbuik nostalgisch terugkijkt op een korte maar intense periode. Vriendschapsbanden werden gesmeed en plannen gemaakt.

Gelukkig verhuis ik maar enkele huizen verder en hoeft niets van dit alles verloren te gaan.
We hebben veel geleerd afgelopen jaar en nemen dan natuurlijk ook alleen maar
de positieve dingen mee. Zoals eerder al aangekondigd zal er nog meer op gezelligheid en spelplezier worden ingezet. Daarom hebben we ook meer plaats nodig om te kunnen spelen.

Het grote nadeel daarvan is dat sommige spellen helaas geen verhuisvriendje zullen moeten zoeken. Zij verhuizen niet mee.

Speciaal voor deze spellen zal de winkel geopend zijn op 3,10 en 17 februari van 14u tot 18u op de oude vertrouwde plaats.

Let op dit zijn geen slechte spellen enkel spellen die nog geen baasje hebben gevonden. Verdoken pareltjes zeg maar.

Samen met Gustaf Pioné (verantwoordelijke van de stock) hebben we een lang en zwaar overleg gehad met de vakbond der spellen, uiteindelijk zijn ze toch akkoord gegaan om in prijs te zakken.

Kom allen langs op een van onze outlet dagen er zullen koffie en koekjes voorzien worden en sommige prijzen zullen voor achterover te vallen zijn.

Maak plaats vrij in jullie kast om de verdoken pareltjes neer te vleien maar let op dat jullie zich niet bezeren aan de scherpe prijzen.

Hou zeker ook nog een zakcentje aan de kant om in het weekend van 23/02 de opening van de nieuwe winkel bij te wonen 😉 maar meer info daaromtrent volgt later.

Mvg

De Kastelein.

ReuzeSpelPlezier

Stationsstraat 32
9620 Zottegem 
België

(+32) 0477/32.34.01
info@reuzespelplezier.be