Verhuur

Ben je er nog niet uit welk spel je wil aanschaffen of wil je eerst de mening van je vriend(in) weten? Huur, speel en weet...

Ieder bord- en kaartspel waar we een demo van hebben kan je huren. De huurprijs houden we eenvoudig. Omdat we vinden dat we in tijden zoals vandaag elkaar wat meer moeten vertrouwen, werken we met het systeem van 'verhuren op goed vertrouwen'. Dit wil zeggen dat we geen waarborg vragen voor de spellen. Huur betalen en spelen maar. 

Het wordt zelfs nog straffer!!
Als je beslist om na de huurperiode het spel aan te kopen, wordt de huurprijs in mindering gebracht van de verkoopprijs.

Natuurlijk gaat er soms eens iets mis. Als blijkt dat het spel beschadigd is na de huurperiode of er zijn onderdelen verdwenen, dan kunnen we u beleefd vragen om het demo spel over te kopen. Dit zal niet aan 'de volle pot' zijn en de prijs hiervan hangt af van het type spel. Enkel zo kunnen wij garanderen dat ons verhuurconcept 'verhuren op goed vertrouwen' kan blijven bestaan.

De huurtijd bedraagt 1 weekend. Indien je er in het weekend niet kan omkomen mag je je spel al in de loop van de week komen afhalen. Wel verwachten we de spellen terug op woensdag.

Bij laattijdig terugbrengen zonder verwittigen zullen wij een huurperiode van een week extra aanrekenen en dit per week.

Hieronder een kort overzicht van de huurprijzen.

Bordspellen en 'niet gewone' kaartspellen

De meeste bordspellen en kaartspellen in de trend van deer lord, card against humanity, .....

€5 / st

Kaartspellen

De meest courante kaartspellen zoals, saboteur, hartenkoninging, take5, The Game, Mama Mia, ...

€3 / st

Buitenspellen set


    • kubb

    • nummer kubb

    • tournament of knights


€15

Crokinole en Carrom

€15
.