Zomerslaapje

Beste speellui!

Odette blies me als het ware uit mijn bed!
De temperaturen zijn gekelderd en de herfst is al een kleine week in het land.

Het teken dat de zomerstop van ReuzeSpelPlezier zo stilletjes aan tot zijn einde mag komen.




We vliegen er in, PATAT! (Zou daar een copywright op zitten? 🤔 )

Het feit dat er zo lang radiostilte was van mijnen twege kwam enerzijds omdat ik niet naar behoren functioneer eens de temperatuur boven de 22°C stijgt (iets met executieve functies en een warmtebeveiliging, niets om jullie zorgen over te maken 😉) en anderzijds omdat ik in deze bijzondere tijden wat meer tijd met mijn gezin wou doorbrengen.

Toen in september 3/5 van het gezin terug naar school mocht, kwam er weer wat extra tijd vrij. Ik gebruikte deze om aan de webshop en de website te werken. (veel gaan jullie daar helaas niet van gemerkt hebben want het was vooral aan de achterzijde.)
Eerlijk gezegd was het grootste deel veel prutsen, zoeken en vloeken, om dan gewoon opnieuw te moeten beginnen. Stillaan begon het me te dagen dat ik eventueel een opleiding zou kunnen volgen in Web development om wat professionele kennis op te doen i.p.v. alles van YouTube te halen.
Ik moet jullie niet vertellen dat iets opzoeken op YouTube wel uren kan duren, al dan niet met de nodige afdwalingen. Zo gezegd, zo gedaan en ik schreef me terug in op school. Nu niet direct een opleiding
Web development maar ik besloot om mijn schakelprogramma te starten, volgend op mijn Bachelor die ik 7 jaar geleden behaalde. Terug naar de ‘echte’ studiebanken dus.



Vrees niet, ik zal ReuzeSpelPlezier niet verwaarlozen. Hieronder lees je wat ik de komende maand(en) voor jullie in petto heb 🤩.



 • Eerst en vooral, de webshop waarover jullie al maanden dromen komt er eindelijk aan. Vanaf maandag 28 september 2020 kan iedereen die het wenst naar hartenlust spellen aanschaffen via onze vernieuwde webshop.
  Qua omgeving zal er niet zoveel veranderen want er gebeurt een upgrade van de web catalogus. Spellen die besteld zijn kunnen gratis afgehaald worden in de winkel of worden verzonden via Bpost.



 • Naar aloude gewoonte, verbouw ik de winkel ook een beetje tijdens mijn intussen alom bekende septemberverbouwingen.
  Kom binnenkort dus zeker nog eens langs om de nieuwe inrichting goed te keuren.
  Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen om de nieuwe inrichting af te keuren maar daar gaan sommige meeples niet blij mee zijn. 😲


 • Op zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober is het opendeurweekend bij ReuzeSpelPlezier (en ook bij alle andere handelaars in Centrum Zottegem). Helaas kunnen wij de opendeurdagen niet laten doorgaan zoals we deze in maart hadden georganiseerd.
  Er zullen geen spelinitiaties plaatsvinden alsook het hapje en het drankje laten we achterwege.
  Wel voorzien we heuse kortingen op ons volledige Haba en Smart Games assortiment en ook onze Warhammer collectie zetten we in de verf (pun intended 😜).
  Tijdens de opendeurdagen moet er geen afspraak gemaakt worden maar gezien ons beperkte capaciteit staan we maar 6 personen tegelijk toe in de winkel. hierdoor kan iedereen op ‘t gemak en in alle veiligheid snuisteren door ons aanbod.


 • Vanaf het opendeurweekend zal ReuzeSpelPlezier iedere zaterdag open zijn van 10u tot 18u en dit zonder afspraak te moeten maken.
  In de week blijft het wel nog op afspraak.


 • Voor leden die lid waren of zich lid maakten tijdens de Lock down wordt hun lidmaatschap verlengd tot 31/12/2021.
  Neen geen typo, ik bedoel effectief tweeduizend eenentwintig.
  Tot die tijd kunnen jullie gebruik blijven maken van jullie ledenvoordeel. Behalve dan het gratis komen spelen op spelavonden want die gaan nog niet door.


 • Vanaf 2022 zal het lidmaatschap steeds vervallen op het einde van het jaar en zal het in het begin van het nieuwe jaar moeten vernieuwd worden. Je lidgeld en daarmee ook je voordeel zal dan afhangen van de moment waarop
  je je lidmaatschap afsluit. Meer info hierover volgt later nog.


 • December 2020 zal een speciale december worden. In tegenstelling tot vorige jaren zal ik dit jaar niet 7 op 7 open zijn van 10u tot 18u.
  Het spreekt voor zich dat ik alles in het werk stel om de leukste spellen tot bij jullie te krijgen.

Hoogst waarschijnlijk ben ik nog iets vergeten maar dat zal voor de volgende keer zijn.



Tot op de opendeurdag 😜

ReuzeSpelPlezier

Stationsstraat 32
9620 Zottegem 
België

(+32) 0477/32.34.01
info@reuzespelplezier.be

×