Routebeschrijving


Met de auto / Te voet

Kom je met de auto dan kan ik jullie aanraden om NIET in het centrum van ons mooie Zottegem te parkeren. Parkeer jullie aan de rand van ons centrum en neem de tijd om Zottegem te voet te doorkruisen.

We hebben een klein maar gezellig centrum en de heraangelegde markt mag er ook wel zijn. Er zijn in Zottegem verschillende leuke Horeca zaken, waarvan er veel verstopt zitten in de kleine straatjes grenzend aan de markt.

Natuurlijk is jullie doel om naar ReuzeSpelPlezier te komen. Volg dan de richting van het station.

Openingstijden winkel: 
woe - vrij: 12u00-18u00
zaterdag: 10u - 18u

Openingstijden speelcafé:

don - vrij: 19u30 - 23u
zaterdag: op afspraak

Stationsstraat 32
9620 Zottegem

info@reuzespelplezier.be
+32(0)477323401

Met de trein

U heeft besloten met de trein te komen. Dit kan ik alleen maar toejuichen. Er zijn tal van voordelen aan met de trein komen.

1 - Uw treinticket komt gemiddeld goedkoper uit dan de parkeerboete die je krijgt als je bent vergeten insteken. U heeft dus meer budget over voor de aankoop van uw spellen.

2 - De wandelafstand van het station naar ReuzeSpelPlezier is aanzienlijk korter dan de afstand van de dichtsbijzijnde parkeerplaats tot de zaak. Hierdoor kan u meer dragen.

3 - De eerste treinen beginnen al te rijden vanaf 5u. Als je bent blijven hangen, raak je nog voor 'klaren' veilig thuis.

Aangekomen met de trein? Stap de Stationsstraat in richting de markt. ReuzeSpelPlezier bevindt zich ongeveer in het midden op de rechter kant.