Over Ons

Wie is de Kastelein?

Ik ben Ruben en ik ben jullie waard van dienst. 

ReuzeSpelPlezier bestaat sinds 2016 en heeft sinds dan al heel wat metamorfoses ondergaan.

In mijn garage op de Sonseindestraat te Velzeke met amper een 150-tal spellen en 4 kallax-kasten en bruisend van enthousiasme ging ik in februari 2016 van start. Na amper 4 maanden had ik de woonkamer ook al ingenomen.

Wekelijks speelden we met vrienden en familie op donderdagavond en zondagmorgen. Van het één kwam het ander en wat ik nooit voor mogelijk had gehouden werd werkelijk in mei 2017!

Ik opende mijn pop-up shop in de Stationsstraat te Zottegem. Nog niet op de plaats waar we nu reeds vertoeven maar iets hoger. Tussen Reizen Gies en Meat44! Meat44 heette toen nog Bistro Romano en de spellen hebben intussen plaats gemaakt voor baardgel en een kappersschaar want lang zijn we er niet gebleven.

Nog geen jaar later, maart 2018, mocht je ons weer op een andere plaats gaan zoeken. We bleven in de stationsstraat maar schoven enkele huizen op naar de markt toe. Naar het pand van voormalig juwelier ‘De Winter’. Tot op heden is dit nog steeds onze vertrouwde plaats in centrum Zottegem.

Ben je op zoek naar het ideale cadeau of is er een gaatje vrijgekomen in de kast dat dringend moet gevuld worden?
Ik help je graag bij het vinden van het ideale spel.

Wil je liever nieuwe mensen leren kennen of gewoon met vrienden en familie een gezellige avond beleven?
Dan voorzie ik het volledige pakket.
Eten, drinken en spelen is het enige wat jullie moeten doen. Ik voorzie de bediening, inclusief uitleg van de spellen.

Door de Coronacrisis hebben we beslist om momenteel nog geen spelavonden te organiseren. We wachten af tot de situatie het terug toelaat.

ReuzeSpelPlezier

Stationsstraat 32
9620 Zottegem 
België

(+32) 0477/32.34.01
info@reuzespelplezier.be