Howdy scheepsmaatjes!

17/05/2018
Hallo mijn aller-bovenste-beste Meeple-lovers,

Het is weer enige tijd geleden dat jullie nog een digitaal nieuwtje van mijnentwege hebben mogen vernemen maar hier ben ik weer.

De woelige wateren van het verhuizen en de stormachtige winden van de doorstart worden stilaan kalmer.
In de orkaan van afgelopen weken en maanden heb ik als kapitein heel wat kordate beslissingen moeten nemen. Ik heb wat ballast overboord moeten gooien, zeilen moeten bijstellen en het roer stevig vasthouden om volop mijn eigen koers te kunnen blijven varen.  De huilende wind ging flink tekeer maar de Kastelein zal nooit vergaan ;-).

Ballast is misschien een fout woord in deze zin. Ik zat namelijk ook in de organisatie van Bombelbas. Enkele jaren geleden met enkele vrienden met een passie voor folk muziek opgericht. Het hogere doel was om in Zottegem een folkfestival op poten te zetten. We deden al enkele optredens en al 2 pittige kwisjes. Nu ons doel in zicht komt, een folkfestival op 1 september op de festivalweide van Zottegem, heb ik helaas de knoop moeten doorhakken en de organisatie verlaten. Met spijt in het hart maar een kapitein moet nu eenmaal harde besluiten nemen, wil hij zijn schip varende houden.

Afgelopen weekend hebben we ook de kaap van het 1 jarig bestaan van RSP in Zottegem bereikt. Helaas was het nog iets te stormachtig om halt te houden bij deze prachtige passage. We nemen het wel mee en bij de volgende halte zal er uitbundig gefeest maar vooral ook gespeeld worden.

Er is nog heel wat werk voor de boeg want stille waters hebben ook diepe gronden en grote ijsbergen. Zo denk ik aan nog betere communicatie naar jullie toe, duidelijke maand- en weekplanningen en nog meer en beter uitgewerkte activiteiten. 

Ik hou jullie op de hoogte 😉

mvg

Jullie Kapitein. 

ReuzeSpelPlezier

Stationsstraat 32
9620 Zottegem 
België

(+32) 0477/32.34.01
info@reuzespelplezier.be